Nokia: činimo i više nego dovoljno


Uz hvalospeve o najavljenim mogućnostima Windows Phone-a 8 koje su opevali gotovo univerzalno svi portali, jedna stvar vlasnicima postojećih uređaja nije dobro sela - neće dobiti nadogradnju na novi OS. Umesto toga, Microsoft je za njih pripremio Windows Phone 7.8, a Nokia za vlasnike Lumija takođe sprema nadogradnje.

U razgovoru za The Verge, Kevin Shields iz Nokije rekao je kako veruje da za vlasnike postojećih uređaja čine više nego samo "dovoljno". Osim toga, kaže da nema problema s time da preporuči kupovinu postojećih Nokijinih uređaja.

Prosečan korisnik i ne mari previše za probleme sa nadogradnjom, a ono što Windows Phone 8 donosi većinom se odnosi na iskorišćavanje novog hardvera, poručili su iz Nokije. Zajedno sa Windows-om Phone 7.8, za koji znamo da donosi novi interfejs i "ključna iskustva korišćenja" sa WP8 na postojeće uređaje, Nokia će ponuditi celi niz aplikacija za postojeće uređaje, te će ih nastaviti nadograđivati i u budućnosti.

Naravno, tehnički potkovani kupci pričekaće kraj godine i kupiti Windows Phone 8 uređaj, neke nemogućnost nadogradnje neće brinuti, a neki s ovime neće biti ni upoznati. Ipak, u svakom slučaju, sa izdavanjem novih uređaja ne bi se smelo previše čekati.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.