Nova digitalna olovka za iPad


Proizvođač potrošačke elektronike E Fun izbacio je novi proizvod pod nazivom Apen A5 koji će, svima koji svoj iPad koriste kreativno, omogućiti lakšu i precizniju obradu grafike i teksta.

Svaki imalo ozbiljniji rad na tabletu zahteva i određenu dozu preciznosti koju je teško dobiti upotrebom prstiju a čak i stylus olovke zbog debljine svog vrha često ne daju zadovoljavajuće rezultate.

Novi Apen A5 dizajniran je tako da izgleda i daje osećaj pri upotrebi poput klasične hemijske olovke što omogućava potpuno prirodan rad bez potrebe za prilagođavanjem i usvajanjem novih radnih navika.

Za razliku od klasičnih stylus olovaka koje rade na kapacitivnom principu i koje simuliraju dodir prsta i smeta im svaki drugi dodir na pogrešnom mestu pri radu sa olovkom A5 slobodno možete osloniti dlan na površinu ekrana što pridonosi lakoći i prijatnosti upotrebe.

Olovka ima tanak vrh koji omogućava odličnu preciznost pozicioniranja kao i vidljivost dokumenta na kojem radite a položaj očitava premnik koji se umeće u iPad-ov 30-pinski konektor. Baterija u olovci omogućava 90 sati neometanog rada, a olovka radi i ako koristite zaštitnu foliju protiv grebanja ekrana.

Uz olovku A5, za 99 USD, dolaze tri besplatne aplikacije kompatibilne sa svim uređajima iPad koji koriste verziju iOS-a 4.0 ili višu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.