Uskoro dolazi Kindle Fire 2?


Amazon planira da izda drugu generaciju tableta Kindle Fire, objavio je CNET pozivajući se na "verodostojne izvore".

Sledeća generacija tableta Kindle Fire imaće i kameru i fizičke tipke za kontrolu funkcija. Novi tablet Amazon će predstaviti 31. jula.

CNET-ov izvor nije ništa rekao o tome hoće li novi uređaj imati više memorije, kao ni hoće li njegova cena biti kao i cena starog modela - 199 dolara.

Ipak, sudeći prema drugim izvorima koji su se o ovoj temi pojavili na internetu, Amazon će najverovatnije zadržati sadašnje cene za svoje Kindle proizvode. Primera radi, DigiTimes piše da će Amazon sledeću verziju Kindlea predstaviti najverovatnije početkom trećeg tromjesečija.

Ako su ove informacije tačne, one upućuju na to da Amazon užurbano radi na poboljšanju svog tableta kako bi održao korak sa rastućom konkurencijom na tržištu tableta.

Microsoft je sredinom ovog meseca predstavio svoj tablet, nešto pre Barnes & Noble takođe je predstavio tablet NOOK Simple Touch. Google takođe planira proizvesti svoj sopstveni tablet i pokrenuti online prodavnicu kako bi pomogao Android tabletima da budu konkurentniji Apple-ovom iPad-u i Amazon-ovim Kindle tabletima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.