Foursquare donosi aplikacijsku platformu


Foursquare je najavio znatne promene svoje mobilne platforme, koja će na ovaj način postati znatno zanimljivija svima koji su često u pokretu.

Developerima je ponuđena na isprobavanje evolucija servisa nazvana Connected Apps, framework koji će omogućiti autorima aplikacija da se dubinski povežu sa Foursquare-om i budu prisutni u svakom trenutku u kojem žele.

Prezentacija Connected Apps-a u prvi plan postavlja postojeće rane partnere koji su razvili nekoliko aplikacija koje se oslanjaju na nove mogućnosti. Sonar, primera radi, upozorava na prisutne prijatelje prilikom novog check-ina, Weather Channel odmah prikazuje prognozu prilikom check-ina na aerodromu, Eat this, Not That informira korisnike o tome na što moraju obratiti pažnju kad se prijave u restoranu, Instagram automatski omogućava deljenje fotografija sa Instagrama među prijateljima itd.

Ova nova aplikacijska platforma biće jako zanimljiva mnogima koji mogu ponuditi usluge unutar Foursuqare-ovog lokacionog servisa i tako iskoristiti prednosti već raširene i prepoznate mreže sa mnoštvom korisnika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.