Galaxy Note 2 biće još veći od aktuelnog


U poslednje vreme primetan je trend rasta popularnosti smartphonea većih dimenzija ekrana - u toj meri da će (verovatno) i Apple odustati od Jobsove vizije da je dijagonala od 3,5 inča dovoljna i predstaviti veći iPhone 5.

Ali, postoji i kategorija ekstremnih koje predvodi Samsung-ov Galaxy Note sa dijagonalom ekrana od 5,3 inča. A prema informacijama sa GSMArene, čini se da korejski proizvođač ne staje - Galaxy Note 2 navodno će imati Super AMOLED ekran sa dijagonalom od 5,5 inča.

Pozivajući se na "insajderske" informacije, prenose da će dizajn Notea 2 biti inspirisan Galaxy-jem S III, a što je zanimljivo, iako će imati veći ekran nego aktuelni Note, novi uređaj će dimenzijama po širini biti manji uprkos većem ekranu. Prvo što pada napamet je da će novi Note imati vertikalno izdužen ekran, verovatno sa odnosom stranica od 16:9.

Osim toga, Galaxy Note 2 bi trebao da ima kameru sa boljim senzorom i sa rezolucijom od osam megapiksela, 2 GB RAM-a, i čipset Exynos 5250 sa dvojezgrenim procesorom. Samsung je lansiranje je navodno pomaknuo sa oktobra na septembar, a s ciljem da preduhitre lansiranje iPhone-a 5.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.