iPad ruši sve prodajne rekorde


Prema predviđanjima nekih analitičara, prodaja iPada u drugom kvartalu mogla bi da bude puno veća od prethodnih očekivanja pa bi mogla da obori sve dosadašnje prodajne brojke.

Tako analitičar Charlie Wolf iz Needham & Companyja kaže da bi brojka prodanih iPad-ova u ovom tromesečnom razdoblju modela dosegnuti čak dvadeset miliona. Ovo su jako velike brojke s obzirom na prethodna predviđanja ovog analitičara koja su govorila o prodaji o oko 13,5 miliona iPad-ova.

Ako bi Apple zaista prodao 20 miliona iPad-ova, to bi bio njihov najbolji kvartal u istoriji (što se tiče prodaje njihova tableta) pa bi time nadmašili poslednji prošlogodišnji kvartal kada je tokom poslednja tri meseca 2011. godine prodano više od 15 miliona iPad-ova.

S obzirom na sve veću popularnost tableta, a pogotovo ako ova kompanija predstavi iPad mini koji će imati prihvatljivu cenu od oko 250 do 300 dolara, za očekivati je da će se broj prodatih iPad-ova i dalje povećavati pa Wolf veruje da će u budućnosti biti veći od broja prodanih iPhone-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.