Robin je vaš lični asistent na Android uređajima


Apple-ov Siri je fantastičan kad pokušavate impresionirati prijatelje ili kad trebate brzo saznati vremensku prognozu, ali budimo iskreni - Siri trenutno nije baš jako koristan.

Stoga, upoznajte Robina, Sirijevog najnovijeg rivala koji je dostupan za Android.

Robija možete pitati o smeru kretanja, lokaciji, parkingu, informacijama o saobraćaju, cenama goriva, vremenskoj prognozi, o vestima sa vašeg Twitter-a i slično.

Robin su kreirali programeri koji su vodili računa o potrebama vozača. Naime, ova aplikacija je najkorisnija kada se nalazite za volanom jer vam pomaže da pratite ulicu i slušate uputstva koje dobijate od Robija.

Podržava čak i geste. Možete mahnuti rukom dva puta ispred i iznad ekrana ili dodirnuti gornju ivicu telefona ili govoriti. Robin će na sve te akcije promptno odgovoriti.

"Robin crpi inspiraciju od Kitta iz "Knight Rider" serijala i video igre. Robin je spreman da se pojavi kao vrlo poseban pomoćnik koji postaje sve korisniji kako sve bolje upoznaje svog "gospodara". Robin će moći proaktivno upozoravati vozače o saonraćajnim kamerama ili kamerama za nadzor brzine na temelju svog znanja o rasporedu vožnje i navikama vozača", navodi PRWeb.

Uprkos tome što je još uvek u beta fazi, Robin radi izvanredno dobro i dosada je primio nekoliko vrlo dobrih pohvala od recenzenata.

Besplatan je i može se preuzeti u prodavnici Google Play Store-u.

Pogledajte kako radi Robin:

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.