Uskoro dolaze još tri Kindle-a Fire?


Amazon bi uskoro mogao da osvežiti svoju ponudu multimedijalnih tablet uređaja koja se za sada sastoji od jednog modela - Kindle Fire. Prema verovanju analitičara NPD-a, Amazon će uskoro lansirati još najmanje tri Fire-a.

Modeli će se međusobno razlikovati rezolucijom ekrana, mogućnostima i opcijama povezivanja. Svi novi modeli u proizvodnju bi trebali da krenu krajem leta, a prema informacijama iz lanca dobavljača delova, u većini novih izdanja Kindle Fire će zadržati ekran sa dijagonalom od sedam inča.

Najslabiji model imaće rezoluciju ekrana od 1.024x600 piksela, a neće imati kameru. Nešto napredniji model će imati rezoluciju od 1.280x800 piksela i kameru, dok će najnapredniji model imati još i mogućnost povezivanja na 4G mobilne mreže.

Takođe, za proizvodnju u poslednjem kvartalu godine, navodno je u pripremi i četvrti model sa dijagonalom ekrana od 8,9 inča i rezolucijom od 1.920x1.200 piksela. Podaci o cenama nisu objavljeni, ali nije isključeno da će Amazon ići i ispod 200 dolara koliko košta današnji Kindle Fire.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.