Objavljen besplatni AVG Anti-Virus 2013


Češka bezbednosna kompanija AVG Technologies izdala je 2013 verziju svog popularnog antivirusnog alata - dotični je dostupan u besplatnoj varijanti po imenu "Anti-Virus Free", i dva plaćena izdanja, Internet Security 2013 i Anti-Virus 2013. Ovaj zadnji se od besplatne verzije razlikuje po tome što sadrži zaštitu od širenja virusa putem programa za instantno slanje poruka, dok Internet Security obuhvata i zaštitu online bankarstva i kupovine.

Najveći novitet se tiče interfejsa, koji je sada prilagođen Metro izgledu Windows-a 8. Takav interfejs je dosta bolji i lakši za koristiti od onog u prošloj verziji, responzivniji je, te su pojedine opcije praktičnije razmeštene - naprimjer, dodavanje izuzetaka u ručno skeniranje i real-time zaštitu nije više potrebno odvojeno štimati, nego je to sada objedinjeno u jednoj stavci.

Jedini problem je pomalo nezgodno pregledanje izlistanih detekcija u Virus Vaultu zbog toga što nije moguće maksimizovati glavni prozor. Inače, program je praktično isti kao i pre.

Besplatnu verziju možete skinuti odavde, dok se demo plaćene verzije nalazi ovde.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.