Komičan odgovor sina na 18 pravila za korišćenje iPhone-a


Verovatno se sećate Gregoryjeve mame koja je postala apsolutni hit na internetu nakon što je objavila pismo u kome postavlja 18 pravila za korišćenje iPhone-a koji je kupila svom sinu.

Iako mnogi smatraju da su pravila prestroga, čini se da su ako ništa - dobronamerna. Za razliku od nje iz Gregoryja je progovrio bes pa je odlučio da joj se osveti na sličan način objavivši svoje pismo. U njemu je napisao sledeće:

Draga mama,

hvala ti za Božićni poklon, za iPhone, zajedno sa ugovorom i uslovima pod kojima mogu da ga koristim. Bio je to lep i nesebičan gest kojim si pokušala da me kontrolišeš.

Zapamtiću to i uzeti u obzir jednog dana kada budem birao starački dom za tebe.

Samo nekoliko tačaka rećiću o ugovoru...

Tvoji uslovi kažu da iPhone ne smem da nosim u školu, kao i noću. Pretpostavljam da, ukoliko me na putu do škole budu nekim slučajem oteli, da bi trebalo da zatražim telefon nekom od otmičara kako bih pozvao pomoć. Da, to baš zvuči kao dobar plan.

Da ne zaboraim, hvala što si ugovor postavila na svoj blog pod pravim imenom, pa sam sada predmet podsmeha na internetu.

P.S. Ja već imam iPhone, i to je iPhone 5, ne bezvezni 4S. Deo novca sam nabavio prodavši prava na ugovor, a drugi deo sam dobio od pregleda stranice na You Tube-u, gde sam postavio tvoje ku***njsko "poklon" pismo.

Tvoj besni sin, Gregory.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.