Na MWC-u biće predstavljen naslednik Nexus-a 4?


Zbog velike interesovanja za Nexus 4, pametni telefon kojeg su zajedno razvili Google i LG, iz LG-a još su prošle godine objavili kako imaju problema sa proizvodnjom dovoljnih količina telefona – očigledno su i oni ostali iznenađeni ovako velikom potražnjom.

Poslednje glasine koje su objavili u International Business Times-u kažu da će LG odustati od daljnje proizvodnje ovog telefona te će se fokusirati na proizvodnju i razvoj budućih modela pametnih telefona.

Ipak, trenutno nema službenih informacija o budućim LG-jevim pametnim telefonima, a iz LG-a su najavili kako planiraju "veliku najavu" na Mobile World Congress-u koji se sledećeg meseca održava u Barceloni.

James Fisher iz LG-a ranije je rekao kako je Nexus 4 samo "prvi od mnogih" njihovih Nexus uređaja tako da u budućnosti možemo očekivati nove telefone, a možda i tablete sa zajedničkim potpisom Googlea i LG-a.

I neke ranije glasine govorile su da će LG na WMC-u predstaviti naslednika Nexus-a 4 koji će biti opremljen snažnim četverojezgrenim 2GHz procesorom i koji će raditi na još nenajavljenoj verziji Android-a – Key Lime Pie.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.