Ovaj hack ubrzaće Windows RT tablet


Nakon što je objavljen jednostavan jailbreak za Windows RT, stiže i hack koji bi trebao da ubrza tablete pokretane tim sistemom.

Tako je ovih dana na popularnom odredištu, XDA Developers forumu, osvanuo novi post jednog hakera, koji je otkrio još jedan zanimljiv trik uz čiju pomoć možete da poboljšate performanse svog tableta koji pokreće Windows RT.

Ovaj hack se izvodi promenom jedne jedine brojke u registryu, a trebao bi da vam omogući poboljšanje u brzini odziva na sve dodirne komande, čime naravno dobijate i opšte povećanje brzine rada, odnosno poboljšavate performanse čitavog tableta.

Ono što je potrebno da uradite jeste da se zaputite na ovu putanju: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\TouchPrediction, a potom promenite latenciju sa 8 na 2, i nakon toga restartujete tablet.

U postovima na forumu koje su napisali drugi "developeri" iza ovog hacka, navodi se kako bi ovo moglo uticati na brže pražnjenje baterije, pa je stoga Microsoft namerno usporio odziv na dodirne komande kako bi baterija potrajala duže.

Napomena: nismo odgovorni za moguće posledice korišćenja ovog hacka. IT vesti

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.