Samsung Galaxy S4 sa kamerom od 360 stepeni?


Samsung-ov Galaxy S4 (koji bi mogao da bude predstavljen 14. marta), će prema nekim najavama imati i novi softver za kamere nazvan Samsung Orb.

Android Geeks, koji tvrdi da su dobili detaljan izveštaj od inžinjera koji trenutno radi na kreiranju uređaja, kaže da će ova funkcija omogućiti korisnicima da prave fotografije od 360 stepeni.

Google pruža sličan servis na uređajima koje pokreće operativni sistem Android Jelly Bean, ali neimenovani izvor tvrdi da će Samsung-ov servis biti superiorniji zbog kamere od 13 megapiksela koja će se nalaziti na telefonu Galaxy S4.

Takođe, prema nekim najavama, vlasnici telefona Galaxy S4 će moći svoje fotografije automatski da objavljuju na društvenoj mreži Facebook.

Prema nekim ranijim spekulacijama, Galaxy S4 bi trebao da ima ekran od 4,99 inča sa rezolucijom od 1080p koji može prikazivati 440 piksela po inču. Telefon bi takođe trebao posedovati i novi osmojezgreni Exynos 5 Octa procesor.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    "Takođe, prema nekim najavama, vlasnici telefona Galaxy S4 će moći svoje fotografije automatski da objavljuju na društvenoj mreži Facebook" - zar je ovakva opcija toliko spektakularna ...


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.