ZTE predstavio Grand Memo phablet


Kineski ZTE je na MWC-u predstavio svoj super veliki Grand Memo te su se uključili u kategoriju hibridnih uređaja koji su preveliki da budu telefoni, a premali za tablete, a zovemo ih phableti. Ranije smo videli Samsung-ov Galaxy Note, Huawei Ascend Mate i Asus-ov novi Padfone Infinity.

Grand Memo dolazi sa TFT ekranom dijagonale 5,7 inča rezolucije 1280x720 piksela i podrškom za LTE. Ovaj uređaj pokreće četverojezgreni Snapdragon 800 procesor, a dolazi sa 16 GB interne memorije i 2 GB radne memorije. Baterija od 3200 mAh trebala bi da garantuje dovoljno struje za rad. Dolazi sa kamerom rezolucije 13 MP i prednjom kamerom koja snima fotografije od 1 MP. Android 4.1 nadograđen je ZTE-ovim interfejsom, a uređaj bi prema planovima trebao na tržište da krene tokom proljeća, ali još nije poznato po kojoj ceni.

Sredinom godine na tržište bi trebao da krene i ZTE Open, njihov prvi telefon sa Firefox operativnim sistemom. Radi se o telefonu iz nižeg ranga. Dolazi sa 3,5 inčnim ekranom, 256 MB radne memorije i 512 MB prostora za skladištenje. Što se tiče ostalih tehničkih detalja, tu su 3,2 MP kamera, Bluetooth i WiFi podrška. Nije poznata cena ni za ovaj uređaj.





Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.