Zuckerberg opovrgao sve glasine o Facebook telefonu


Nakon meseci glasina o pametnim telefonima koji će nositi ime branda Facebook-a, napokon se oglasio i sam Mark Zuckerberg, koji kaže da do toga neće nikada doći.

"Mi nećemo proizvesti telefon. To nije prava strategija za nas da bismo proizvodili jedan integrisani sistem. Zamislite da recimo prodamo 10 miliona uređaja, to bi bilo 1 posto korisnika. Koga briga za nas?".

Rekli bismo da je investitore itekako briga za Facebook, s obzirom da je deonica nakon ove izjave Zuckerberga u roku od nekoliko sati pala za 4 posto na 31,24 dolara.

Ali Zuckerberg se ne da, pa kaže: "Mi imamo milijardu ljudi koji koriste naše proizvode, stoga trebamo raditi na tome da Facebook bude dostupan na svim uređajima koje koriste. Umesto da samo proizvedemo aplikaciju koja je verzija postojećih, mislim da trebamo ići sve dublje i dublje, a to će biti naš glavni fokus", kaže Mark.

Mada nije potpuno jasno šta je sa tim "sve dublje" mislio, rekli bismo da Facebook želi da postane integrisan u sve mobilne operativne sisteme kao deo "jezgri OS-ova", što znači da će se Mark i ekipa truditi da svaki pametni telefon koji kupimo ima već unapred instaliranu Facebook aplikaciju, kako se ne bismo morali zamarati sa zasebnim preuzimanjem i instaliranjem njihove aplikacije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
3
  1. Анониман kaže,

    Sigurno ste jedno 20 vesti napisali o tom "telefonu" koji je imaginarna stvar. Čas hoće, čas neće. Sledeći put kada planirate da ponovite naslov Facebook telefon uradite to jedino ako imate prave informacije i slike. Ne zamarajte više sa tim


  2. Uvek se radilo o glasinama i tako je i navedeno, one mogu ali ne moraju biti tačne. Svi to pišu, ne samo mi, a ti ako misliš da možeš bolje - izvoli. Pametovati je najlakše ;)


  3. Анониман kaže,

    Ne pametujem nego kažem da je previše vesti o tome bilo a sve ne proverene informacije. I na kraju nema ni veze da će Fb da izbaci neki svoj telefon.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.