Hotmail i Outlook bili nedostupni


Korisnici Outlook i Hotmail mail servisa nisu mogli da pristupe svojim nalozima zbog greške koja se pojavila juče ujutru. Microsoft je potvrdio ovu informaciju i sa porukom se obratio korisnicima objasnivši da rade na popravljanju servisa.

Microsoft je trenutno u procesu prenošenja milona Hotmail-ovih korisnika na nove Outlook.com naloge. Problem je počeo u utorak uveče, a Microsoft je potvrdio da imaju problem u 21:35 sati.

Prema izveštajima, neki korisnici nisu mogli da videti mailove na svojim nalozima, dok drugi nisu mogli nikako da pristupe nalogu.

"Rešavanje problema traje duže nego što smo se nadali. Izvinjavamo se zbog dužeg prekida u radu servisa", objavio je Microsoft status na svojoj zvaničnoj stranici juče.

Hotmail-ovi korisnici će biti prebačeni na novi Outlook.com servis, ali mogu zadržati svoju Hotmail.com adresu ako žele. Ovaj korak je napravljen kao pokušaj Microsoft-a da se vrati u igru nakon što je pao zbog konkurencija poput Google-a, čiji je Gmail servis postao neverovatno popularan otkako je uspostavljen 2004. godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.