I Google priprema pametni sat?


Iako još uvek nijedna od najvećih mobilnih kompanija još nije predstavila pametni sat, čini se da je već počela bitka za ovo tržište – brojne glasine koje su se u posednje vreme pojavile kažu da stotinjak dizajnera i inženjera rade na iWatch-u, a iz Samsunga su i službeno najavili da je jedan od njihovih budućih proizvoda upravo Galaxy sat.

Poslednje informacije koje su objavljene na Financial Times-u kažu da bi se borbi na ovom tržištu uskoro mogao pridružiti i Google i ekipa u Android diviziji već neko vreme radi na "nekoj vrsti pametnog Android sata".

S obzirom da na ovom satu radi ekipa zadužena za Android, a ne zaposleni iz X Labsa koji su zaduženi za eksperimentiranje sa budućim proizvodima koji se neće tako skoro pojaviti na tržištu, za pretpostaviti je da bi se Google-ov sat na tržištu mogao pojaviti već ove godine.

Treba napomenuti da ao i u slučaju Apple-a, iz Google-a niko nije potvrdio razvoj pametnog sata tako da ove informacije treba uzeti sa oprezom – iako, s obzirom na trenutno stanje na tržištu i brojne glasine oko pametnih satova, za pretpostaviti je da je ovo tržište zanimljivo i Google-u.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.