Koliko će koštati Samsung Galaxy S4?


Prošlog četvrtka, Samsung je predstavio svoj novi top model - Galaxy S4. Neke je toliko oduševio da su istog trenutka rekli da je to njihov sledeći smartphone, ali postavlja se pitanje - kolika će biti cena tog zadovoljstva?

Prema informacijama koje dolaze iz Iralije, čini se da neće biti baš jeftin. Inače, u prodaji bi trebao da se nađe krajem aprila, ali kada će se tačno naći u prodaji u Srbiji, niko ne zna (mada mi predpostavljamo da će biti možda već sredinom maja). Sada telefon tek ulazi u serijsku proizvodnju.

Ako je za verovati informacijama do kojih je došao italijanski blog Android Caotic (koji je navodno do informacija došao iz jedne prodavnice), Samsung Galaxy S4 bez ugovorne obveze u Italiji bi trebao da košta čak 699 evra. Zanimljivo je da preporučena cena za ostatak Evropske unije iznosi 599 evra. Treba napomenuti da ovde nije poznato o kojem se konkretnom modelu radi (16, 32 ili 64 GB) tako da nam jedino preostaje da se nadamo da je u pitanju najskuplja verzija.

Cena u Srbiji bez ugovorne obaveze u startu može da bude između 75.000 i 80.000 dinara, koliko obično koštaju top modeli, bez ugovorne obaveze, ali koliko će tačno koštati, u ovom trenutnku niko ne može precizno da kaže.

Da vas čujemo, koliko ste vi spremni da date za Galaxy S4? Vaše mišljenje napišite u komentaru.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
3
  1. Анониман kaže,

    preskupi su ti telefoni kod nas, htc one (direktni takmac) na mix net L kod telekoma je skoro 60.000 uz ugovor na dve godine. na taj paket, premijum modeli ne bi smeli da idu preko 40.000. tako da bice ovo preko 90.000, racunajte na to


  2. Android svet kaže,

    Mislim da i 1000 eura za ovaj uređaj nije puno.
    Kako po izgledu tako i po mogućnostima =)


  3. Анониман kaže,

    1000 eura je puno za svaki pametni telefon


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.