Novi Windows Phone stiže krajem ove godine?


Krajem ove godine možemo očekivati sledeće izdanje Windows Phone operativnog sistema (verovatno verzija 8.5), tako barem tvrde neslužbeni izvori, koji dokaz vide u Microsoft-ovom oglasu za posao softverskog inženjera za testiranje aplikacija.

Ovaj oglas se odnosi na Windows Phone, a u njemu je navedeno i kako novu verziju Microsoft planira da izda krajem godine u vreme novogodišnjih praznika. ZDNet-ova Mary Jo Foley smatra kako će nadogradnja Windows Phone Blue u distribuciju ići tek nakon Windows 8 Blue izdanja, koje bi prema glasinama trebalo da bude dostupno tokom leta ove godine.

Takođe, prema istom izvoru, pre major releasea možemo očekivati dve manje nadogradnje za Windows Phone, GDR2 i GDR3, koje će najverojatnije biti usredotočene na ispravljanje uočenih bugova.

Za sada još nije poznato koje nove mogućnosti korisnici mogu očekivati u većoj nadogradnji Windows Phone sistema krajem godine, ali je poznato da oni koji poseduju jedan od Windows Phone 8 uređaja, ovaj put ne moraju da strahuju kako neće moći da izvrše nadogradnju sa 8. na 8.5 verziju što nažalost nije bio slučaj kada su korisnici Windows Phone-a 7 mogli skočiti tek na 7.8 verziju zbog prevelikih razlika u osnovnoj strukturi dva OS-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.