Radije bez vode nego bez mobilnih aplikacija


Apigee, kompanija za aplikacijski programski interfejs, je objavila rezultate ovogodišnjeg istraživanja među vlasnicima pametnih telefona o korišćenju raznih aplikacija. U istraživanju su učestvovali vlasnici pametnih telefona iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Nemačke, Francuske i Španije.

82 posto ispitanih je reklo da bez nekih aplikacija na svojim telefonima ne bi mogli izdržati čak ni jedan dan. Blizu 57 posto ispitanih je reklo da ne bi mogli provesti jedan dan bez provere pristigle pošte putem e-mail aplikacije, 41 posto ne bi moglo bez aplikacije za Facebook, a njih 31 posto bez aplikacije za alarm, prenosi Mashable.

Zabrinjava činjenica da je čak 85 posto ispitanih reklo da bi radije jedan dan proveli bez vode nego bez mobilnih aplikacija.

Španci su se pokazali kao najveći zavisnici od mobilnih aplikacija. Čak 93 posto ispitanih iz ove zemlje je reklo da ne mogu da funkcionišu bez aplikacija. Oko 50 posto Amerikanaca je reklo da bez njih mogu provesti tek nekoliko sati. Neki ljudi su rekli i da dnevno koriste više od 50 različitih aplikacija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.