BlackBerry smartphone niko neće


Blackberry je nekada bio omiljeni telefon koji je skoro svaki poslovan čovek imao u džepu, ali danas to nije tako. Slaba prodaja, pad profita, i problemi u koje je, nekada čuveni proizvođać (tada se zvao RIM, sada baš BlackBerry)zapao, ne slute baš na najbolji ishod. Ono što se proizvođaču tek neće svideti su nova istraživanja prema kojima je BlackBerry postao najnepoželjniji smartphone na tržištu.

Neverovatna i zastrašujuća informacija je, prema istraživanju MKM Partners-a, da čak 83% Amerikanaca uopšte ne zna da je BlackBerry predstavio novi Z10 pametni telefon i novi BlackBerry 10 operativni sistem, dok je čak 50 posto klijenata vratilo Blackberry smartphone nakon što su ga isprobali.

Ovako grozna statistika začinjena je proglašavanjem BlackBerry-ja kao najnepoženjnijeg smartphonea, jer čak 71% ljudi ni ne razmatra kupovinu ovog uređaja "ni pod razno".

BlackBerry-ju ostaje nada da će mu njegovi stari korisnici koji imaju uređaje sa QWERTY tastaturama ponovo ukazati poverenje, ali s obzirom da njihov novi top model Z10 to nema, vernost je upitna. Mada, možda je spas u modelu Q10...

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.