FundraiseIT naučiće vas kako da nađete investicije za svoj projekat


Autsorsing Centar Srbije (www.ocs.rs) i Mreža Poslovnih Anđela Srbije (www.sban.eu) organizuju tradicionalni internacionalni događaj, PartnerIT B2B sastanke i internacionalnu FundraiseIT konferenciju, koji će se održati 18. i 19. aprila u Privrednoj Komori Srbije, u Beogradu.

FundraiseIT konferencija se bavi različitim izvorima finansiranja za IT preduzetnike i kompanije. Cilj FundraiseIT konferencije je da obezbedi najveću vrednost za svakog učesnika kroz direktne kontakte između predstavnika kompanija i kompetentnih serijskih investitora i preduzetnika.

Prošle godine FundraiseIT događaj je okupio 223 kompanije od čega 75 iz inostranstva iz ukupno 24 zemlje. Za učešće na ovogodišnjem FundraiseIT događaju, mesec dana pre samog dešavanja, do sada se registrovalo više od 150 kompanija i to iz ukupno 23 država između ostalog i iz Saudijske Arabije, Velike Britanije, Švedske, Holandije, Nemačke, Španije, Kipra, Italije i drugih zemalja.

Cilj je na direktan način predstaviti različite modele investiranja poslovnih anđela, VC i PE fondova, domaćih i stranih fondova i fondova EU. U toku ova dva dana učešće na konferenciji će uzeti i neki od najpoznatijih investitora i preduzetnika iz Silikonske doline kao i zapadne Evrope, i u direktnom obraćanju predstaviti svoja iskustva u investiranju i razvoju IT kompanija. Svojim prezentacijama konferenciju će uveličati i poznati svetski investitori kao što su Brad Feld, Samuli Sirén, Igor Shoifot, Paulo Andrez i drugi.

Ceo program će biti završen tradicionalnom SBAN investicionom večeri, gde će predstavnici najperspektivnijih startup kompanija iz Srbije predstaviti svoje ideje pred domaćim i stranim investitorima, članovima Mreže Poslovnih Anđela Srbije, članovima odbora Evropske Mreže Poslovnih Anđela i investitorima iz Silikonske doline i Zapadne Evrope.

U okviru konferencije biće održani i direktni sastanci među kompanija učesnicama u okviru događaja pod nazivom PartnerIT pod pokroviteljstvom Evropske Komisije. Cilj PartnerIT B2B sastanaka je da se prezentuje potencijal srpskih IT kompanija na tržištu Evropske Unije i da im se omogući direktan kontakt sa potencijalnim klijentima i partnerima iz inostranstva. Na zvaničnom internet portalu fundraiseit.talkb2b.net svaka kompanija može ostaviti osnovne informacije i rezervisati B2B sastanke sa željenim domaćim i internacionalnim kompanijama i osigurati mogućnost za nova partnerstva i širenje mreže kontakata.
Održavanje FundraiseIT konferencije je podržano od strane Nemačke organizacije za tehničku saradnju – GIZ i Švajcarske kancelarije za razvoj i saradnju – SECO, dok je Evropska Komisija u okviru projekta Autsorsing Centra Srbija obezbedila finansijsku podršku za organizaciju PartnerIT B2B sastanaka.

Tekst: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Анониман kaže,

    Nije silikonska dolina nego silicijumska... silikonska je nesto drugo :D


  2. Tako su poslali (iskreno, nisam ni čitao)


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.