Rezervišite Galaxy S4 u Telenoru


Telenor će od 12. aprila svim svojim postojećim i novim korisnicima u Srbiji omogućiti da unapred poruče svoj primerak najnovijieg Samsung GALAXY S4 telefona preko Telenor e-shopa na sajtu www.telenor.rs. Svakog ko na ovaj način kupi ovaj telefon čeka i prigodan poklon.

Pored ovog telefona u Telenorovoj ponudi su aktuelni i modeli Nokia Lumia 620, 820 i 920, Sony Xperia Z, Sony Xperia E.

Samsung GALAXY S4 osmišljen je tako da bude sastavni deo svakodnevice korisnika, a ono što ovaj telefon izdvaja od drugih je niz naprednih i jedinstvenih aplikacija. Servis S Voice Drive omogućava svakom korisniku da slobodno komunicira, a da pri tome ne bude ometan u vožnji, S Health opcija prati svakodnevni bioritam korisnika, dok integrisani S Translator prevodi tekst na željeni strani jezik. Procesor je četvorojezgarni brzine 1,9 gigaherca i radi na platformi Android 4.2.2, Jelly Bean. Samsung GALAXY S4 odlikuje HD Super AMOLED ekran od 5 inča, dve kamere od 13 i 2 megapiksela koje mogu istovremeno da fotografišu.

Najnoviji Nokijini modeli u Telenorovoj ponudi Lumia 620, 820 i 920 sa najnovijom Windows 8 platformom i kamere od 5MP (620) i 8MP (820 i 920) sa mogućnošću slikanja serije fotografija jednim klikom. Ovi modeli predstavljaju povratak ovog proizvođača na tržište kvalitetnijih pametnih uređaja i moguće ih je kupiti za dinar uz pakete Prenesi , Prenesi i Surfuj, i Prenesi Premium.

Sony Xperia E radi na Android 4.1 platformi i TFT ekran je veličine 3,5 inča. Kamera je rezolucije 3,15 megapiksela, a procesor brzine 1 gigaherc. Ovaj telefon dostupan je za dinar uz paket Telenor Play+ XL.

Sony Xperia Z koristi Android 4.1.2 platformu, ima TFT ekran veličine 5 inča, četvorojezgarni procesor od 1,5 gigaherca i kameru rezolucije čak 13,1 megapiksel. Njega je moguće kupiti po ceni od jednog dinara uz Prenesi Premium XL paket.
Telenorova Pametna mreža i tarifni paketi sa neograničenim internetom omogućavaju da ovi uređaji ostvare svoj pun potencijal, a korisnicima da imaju najbolje korisničko iskustvo dok surfuju internetom, preuzimaju razne sadržaje ili komuniciraju preko društvenih mreža Fejsbuk ili Tviter.

Tekst: Telenor PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
6
  1. Анониман kaže,

    Ima i u mts-u da se rezervise, gde je vest o tome?


  2. Nisu poslali...


  3. Анониман kaže,

    Znaci idu samo vesti koje se posalju, aham ,ok, cisto da znam da ne citam vise vas sajt. Hvala.


  4. Kao prvo, ukoliko nekome znači da se nešto objavi poslaće kao što to svakodnevno drugi čine (naravno, ne objavljuje se sve).
    Kao drugo, zaista nemam nameru da objavljujem nekome nešto u korist, a da se taj nije udostojio ni da se javi.
    Kao treće (i najvažnije), nemam ja šta kome da se pravdam (posebno ne anonimnim komentatorima). Vlasnik ovog sajta sam ja, i kao takav mogu da odlulčujem šta će biti objavljeno, a šta ne. Svi mogu da čitaju besplatno ili da zaobiđu, a ako neko misli da može bolje, neka napravi svoj sajt, najlakše je kritikovati.

    Pozdrav,
    B.


  5. Анониман kaže,

    Bla bla bla, ja sam mislio da je ovo informativni blog/sajt, ali je izgleda reklamni pano, samo sam to prokomentarisao. A ne znam ni zasto sam se vratio da vidim jesi li ista odgovorio, pokajao sam se.
    Nos u oblake, nemoj slucajno da bilo sta prihvatis kao konstruktivnu kritiku. Tipican srbenda.


  6. Lupaš al ajd, neću se raspravljati.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.