Nadograđen Twitter


Twitter je na svom blogu objavio dostupnost najnovije nadograđene verzije svog micro-blogging servisa. Nadogradnja je dostupna za Android, iPhone, iPad, Mac uređaje, web stranice twitter.com i mobile.twitter.com i aplikaciju TweetDeck. Windows Phone uređaji nisu dobili novu nadogradnju.

Najveća novost je sinhronizacija privatnih direktnih poruka. Primera radi, ako se poruka pročita na desktop Aplikaciji, biće označena kao pročitana na istom nalogu kojega korisnik pregledava putem aplikacije na svom pametnom telefonu. Za punu funkcionalnost ove opcije potrebno je osigurati zadnju verziju Twitter-a na svim uređajima koji se koriste za pregled poruka. Za mobilne uređaje (Android, iPhone, iPad, mobile.twitter.com) tu je poboljšano pretraživanje koje donosi pretpregled korisničkih naloga te je time postupak pronalaska željenih rezultata olakšan.

Takođe je dodat indikator koji prikazuje nove tweetove za taj traženi pojam upisan u pretragu i popis sličnih naloga koji odgovaraju tom pojmu. Twitter za iPhone sada omogućava lakše odgovore na tweetove pomoću ugrađenog alata za brzo sastavljanje tweetova, a nova "people" ikona donosi listu naloga i korisnika koji mogu biti zanimljivi za praćenje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.