Ažuriran Tweetdeck


Aplikacija TweetDeck donosi nadogradnju namenjenu korisnicima koji vole da pišu veliki broj tweetova na microblogging servisu Twitter.

Novost je posebni New Tweet panel koji će pisanje tweetova tj.slanje direktnih poruka učiniti mnogo lakšim nego do sada. Postoje tri ikone koje omogućavaju brzo dodavanje slika u novi tweet, zatim opcija programiranja tweeta radi slanja u određeno vreme u budućnosti i ikona za brzo slanje direktnih poruka.

Uvedena je i opcija istovremenog odgovora na više korisničkih naloga pritiskom na samo jednu ikonu, mogućnost pretpregleda fotografija koje će se poslati u samom tweetu. Kada korisnik započinje pisati nečije korisničko ime, na listi preporučenih imena nalaze se sva slična upisanom imenu na Twitter-u, a ne samo ona kojima je nedavno pristupljeno, a pritom su imena koje korisnik prati istaknuta na vrhu. Ista opcija dostupna je i za hashtagove.

New Tweet panel nalaziće se na meniju sa leve strane aplikacije. Nadogradnja je za sada dostupna na web-interfejsu te na Google Chrome-u, a uskoro se očekuju desktop verzije za Windows i Mac.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.