Foursquare aplikacija dobija nove mogućnosti


Foursquare, bi trebao da dobije novi izgled i potpuno nov način interakcije sa korisnicima. Aplikacija bi trebala u novoj verziji na korisnikov mobilni automatski slati preporuke i savete vezane za mesto na kojem se on nalazi, bez potrebe za pokretanjem same aplikacije.

CEO kompanije Dennis Crowley nada se kako će ovakav pristup podstaknuti rast njegove društvene mreže, ali i ponovno im vratiti neke korisnike koje su u međuvremenu izgubili.

Po novom bi Foursquare radio tako da se aplikacija na OS-u mobilnog izvršava u pozadini. Kada korisnik sa tako pokrenutom aplikacijom poseti neko mesto na kojem nije nikad bio, aplikacija će mu povremeno poslati kratak savet u vidu "push" obaveštenja.

Takvi saveti će (što posetiti, što pogledati, koju hranu jesti, i slično) obično dolaziti od drugih korisnika, a ponekad i od kompanija. Ali, Crowley navodi kako ni u kom slučaju to neće biti o plaćeni oglasi. Uvođenje ove opcije biće postupno, a svi bi je korisnici trebali imati na raspolaganju do kraja godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.