Google ponovo blokira YouTube aplikaciju za Windows Phone


Iako se tek nedavno pojavila nova verzija YouTube aplikacije za Windows Phone platformu, Google se ponovo odlučio na njeno blokiranje, uskrativši svim Windows Phone korisnicima puni ugođaj korišćenja YouTube servisa.

Prema Google-u, aplikacija navodno narušava uslove korišćenja njihovog video servisa, pa su je jednostavno odlučili blokirati.

Zanimljivo je da su nakon prve verzije ove aplikacije koja je takođe blokirana zbog sličnih problema, Google i Microsoft najavili zajednički rad na izdavanju nove aplikacije koja bi bila u skladu sa YouTube API uslovima pružanja usluga, čini se da osveženi mobilni klijent još uvek nije razvijen onako kako je Google hteo da bude, i da problem nije rešen.

Nova aplikacija objavljena pre samo nekoliko dana ponudila je novi izgled interfejsa, kao i nove mogućnosti među kojima je i upload videa na YouTube.

Google je potez objasnio kritikama na račun Microsoft-ovog rešenja i izostanka očekivanih nadogradnji kako bi se mogla koristiti HTML5 aplikacija, a sve zato što izrazito cene svoju razvojnu zajednicu i žele ista pravila za sve. Microsoft je samo kratko objavio da rade na rešavanju problema.

Nešto kasnije, Microsoft je objavio i detaljno objašnjenje cele situacije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.