Motorola predstavila Moto X smartphone


Nakon što smo više meseci čitali razne glasine, konačno je Motorola danas i službeno predstavila svoj novi uređaj pod nazivom Moto X.

Moto X ima 4,7-inčni RGB AMOLED ekran rezolucije 720p (probližna gustina 316 ppi). Pokreće ga 1,7 Ghz dvojezgreni Qualcomm Snapdragon S4 Pro procesor sa Krait jezgrama, 2 GB RAM-a i Adreno 320 GPU-om. Interna memorija ima kapacitet od 16, odsnono 32 GB, zavisno o modelu, a operativni sistem je Android 4.2 i biće brzo moguće nadograditi na 4.3.

Tu je i zadnja 10 MP kamera sa Celar Pixel tehnologijom i LED blicem, kao i prednja od 2 MP. Baterija ima kapacitet od 2200 mAh. Kupci će uz uređaj dobiti i 50GB prostora za skladištenje na Google Drive cloud servisu u trajanju od dve godine.



Što se cene tiče, iznosiće od 199 do 249 dolara, i u početku će biti dostupan samo u SAD. Trenutno nema informacija kada bi mogao da se pojavi kod nas. Zanimljivo je da oni koji budu naručivali preko Motorolinog sajta, imaće mogućnost da biraju boju zadnje maske, ivice, okvira čak i dugmiće za regulisanje jačine tona i dugme za isključivanje. Ima 2000 kombinacija boja, a kompanija radi i na zadnjim maskama od drveta.

Više informacija pogledajte ovde.







Foto: GSMArena, BGR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.