Danski lider po prvi put u Hrvatskoj


Ekskluzivno na konferenciji Business for Cloud - B4CLOUD: Jon Froda - suosnivač globalnog poslovnog rešenja Podio, koji aktivno koristi više od 200 000 preduzeća širom sveta, nakon velike prošlogodišnje turneje po Americi, po prvi put dolazi u Hrvatsku! Na B4CLOUD konferenciji otkriće konkretne savete za unapređenje poslovnih procesa i podijeliti svoju viziju o budućnosti poslovanja.

Podio je jedno od najvećih online poslovnih rešenja u svetu, koji je za oko $53 miliona preuzeo Citrix. Ključnu ulogu u njegovom rastu imao je vrhunski danski stručnjak za web poslovanje Jon Froda - suosnivač Podia, te jedan od predavača na konferenciji B4CLOUD, koja će se održati 17.10.2013. u zagrebačkom Hypo Centru za više od 300 posetilaca u dvorani Kornati.

Jon Froda, vrhunski danski strateg, vizionar i uspešan biznismen, u samo nekoliko godina sa kompanijom Podio je došao do stotina hiljada poslovnih korisnika. Jon je globalni lider internetskog poslovanja, prepun iskustva i znanja o tehnologijama, online poslovnim rešenjima i organizaciji timova. Neprocenjivo iskustvo u dosadašnjoj karijeri ga čini idealnom osobom da na B4CLOUD konferenciji održi inspirativno i poučno predavanje o konkretnim strategijama uspeha u cloud poslovanju.

Uz Jona, ne propustite i brojna druga zanimljiva predavanja hrvatskih i inostranih stručnjaka i saznajte kako bolje organizovati svoje preduzeće koristeći online poslovna rešenja, odnosno cloud rešenja. Osim kvalitetnih predavanja, svi posetioci i predavači moći će u ležernoj atmosferi B4CLOUD konferencije razmeniti poslovna iskustva i obogatiti susret novim poslovnim kontaktima i saradnjama.

Iskoristite nisku cenu rane kotizacije od samo 540 kn + PDV. Rezervišite svoje mesto na konferenciji što pre!

Ne propustite vrhunska predavanja međunarodnih stručnjaka koji tvorestvaraju izuzetan celodnevni program 17.10.2013. u zagrebačkom Hypo Centru! Registracije učesnika su otvorene putem online obrasca.

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.