Dodatno unapređen kvalitet zvuka u Telenoru


Telenor Srbija omogućio je svojim korisnicima novu uslugu – HD zvuk, koja znatno podiže kvalitet govorne komunikacije. Ovom uslugom, kvalitet razgovora u Telenor Pametnoj mreži unapređen je tako da će korisnici imati osećaj kao da pričaju sa sagovornikom licem u lice.

Pored toga što je jasniji glas sagovornika, HD zvuk ima i mogućnost utišavanja šumova u okruženju kako bi korisnik mogao neometano i jasno da komunicira što će znatno poboljšati korisničko iskustvo.

Ova usluga dostupna je u celoj Pametnoj mreži (GSM i 3G), besplatna je i imaju je pojedini modeli pametnih telefona u Telenorovoj ponudi kao što su: HTC Desire X, HTC One, Nokia Lumia 920, 820, 620, Nokia Pure View 808 and Sony Xperia E.
Da bi ovaj servis bio omogućen, potrebno je da oba sagovornika imaju uređaje koji podržavaju HD zvuk.

„Usluga HD zvuka je još jedan u nizu kontinuiranih unapređenja u Pametnoj mreži. Konstantno radimo na povećanju kapaciteta i pokrivenosti, kao i uvođenju novih funkcionalnosti koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Uz uslugu HD zvuk, korisnici imaju kristalno čist i jasan zvuk tokom razgovora i na taj način koriste veliki potencijal pametnih uređaja i mobilne komunikacije koje im omogućava Pametna mreža gde god da se nalaze“, izjavila je Ingeborg Ofsthus, izvršni tehnički direktor u Telenoru.

Više informacija o modelima telefona koji podržavaju HD zvuk naći ćete na zvaničnoj Telenorovoj internet strani www.telenor.rs ili u najbližoj prodavnici.

Izjavu izvršne tehničke direktorke, Ingeborg Ofsthus, poslušajte u nastavku:Tekst i audio: PR


Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.