Telenor predstavio Mi-Fi ruter i HD voice uslugu


Telenor je juče na svom događaju predstavio novu uslugu HD voice koja je besplatno dostupna svim korisnicima čiji uređaji to podržavaju, kao i Mi-Fi uređaj koji omogućava deljenje internet veze sa do 10 uređaja.

Mi-Fi uređaj predstavlja portabl internet mobilni ruter, dostupan je svim korisnicima Surfuj plus paketa i omogućava pristup internetu i do 10 uređaja koji se nalaze u blizini. Svi korisnici priključeni na Telenorov Mi-Fi mogu međusobno deliti informacije putem lokalne mreže. Upotreba ovog uređaja je jednostavna i aktivira se unošenjem šifre na telefonu, tabletu ili kompjuteru, bez potrebe instaliranja bilo kakvog softvera na korisničkom računaru.

Uz Surfuj plus pakete korisnici dobijaju neograničen internet i pristup muzičkom servisu Deezer. Najpopularniji internacionalni muzički servis - Deezer raspolaže bazom sa više od 25 miliona pesama, 30 hiljada radio stanica, a koristi ga više od 30 miliona ljudi.

U zavisnosti od korišćenja interneta i svakodnevnih obaveza, korisnik može da izabere između četiri paketa (Surfuj Plus S, Surfuj Plus M, Surfuj Plus L i Surfuj Plus XL) sa 3, 12, 24 odnosno 36 gigabajta internet saobraćaja. Nakon što potroši gigabajte predviđene paketom, korisnik može neograničeno koristiti Telenor internet sa smanjenom brzinom i bez dodatne naplate.

HD zvuk, nova usluga u Telenoru Srbija, omogućava unapređen kvalitet razgovora u Telenor Pametnoj mreži tako da će korisnici imati osećaj kao da pričaju sa sagovornikom licem u lice. Pored toga što je glas sagovornika jasniji, HD zvuk ima i mogućnost utišavanja šumova u okruženju kako bi korisnik mogao neometano i jasno da komunicira što će znatno poboljšati korisničko iskustvo.

Ova usluga dostupna je u celoj Pametnoj mreži (GSM i 3G), besplatna je i imaju je pojedini modeli pametnih telefona u Telenorovoj ponudi kao što su: HTC Desire X, HTC One, Nokia Lumia 920, 820, 620, Nokia Pure View 808 and Sony Xperia E.

Više informacija možete pronaći na www.telenor.rs.

Tekst: IT vesti/PR, Foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Анониман kaže,

    Da li Galaxy S4 ima HD zvuk? :)


  2. Анониман kaže,

    a htc desire 500..?


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.