Windows Phone notifikacije dolaze u Windows 10


Microsoft je prekjuče objavio novi build Technical Preview verzije Windows-a 10, a isti će se automatski preuzeti kod svih korisnika testne verzije novog Windows-a.

Build 9860 donosi nekoliko noviteta, od kojih se najviše ističe Action Center sekcija sa notifikacijama, poznata svim korisnicima Windows Phone mobilne platforme. Iz Microsoft-a naglašavaju kako će Action Center u Technical Preview verziji Windowsa 10 u početku ponuditi tek osnovne notifikacije, dok će poboljšanja u interfejsu stići nekada kasnije.

Action Center u Windowsima 10 će prikazivati sistemske i notifikacije iz raznih aplikacija (od novih mailova do instant messaging poziva i Facebook postova).

Pored toga, novi build testne verzije Windows-a 10 donosi i pojednostavljen način prebacivanja aplikacija sa jednog monitora na drugi (Win+Shift+strelica kombinacijom tipki na tastaturi), kao i animacije prilikom izmene aktivnog desktopa.

Podsećamo, Microsoft je nedavno najavio Windows 10 kao naslednika svog Windows 8 operativnog sistema, koji već sada možete i sami isprobati, te se tako priključiti milionu drugih korisnika raspoloženih da isprobaju testnu verziju novog OS-a iz Redmonda.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.