Project Ara sada ima konkurenciju


Pored toga što Google radi na modularnom telefonu i kompanija Vsenn je takođe najavila da radi na svojoj viziji modularnog telefona.

Trenutno se o samom uređaju ne zna previše podataka, jedino ono što je sama kompanija objavila putem službenih stranica i putem Twitter-a. Za početak Vsenn navodi kako će njihov modularac imati dimenzije kućišta od 124 x 63 x 8,9 milmetara gde će se između ostalih komponenti smestiti i 4,7-inčni ekran rezolcuije 1920x1080 piksela i gustoće 468,7 PPI-a.

Što se tiče softvera kompanija navodi kako će se njihov modularac temeljiti na čistoj (vanilla) verziji Android operativnog sistema. Dobra vest za sve ljubitelje updatea – isti će biti osigurani kroz četiri godine. Kad je zamena komponenti u pitanju za sada se na službenim stranicama navodi kako će biti omogućena zamena kamere, baterije, procesora i memorije.

Vsennov modularni smartphone bi trebao da bude i sigurniji od ostatka Android uređaja, jer će isti imati troslojnu enkripciju, besplatni VPN i sigurni Cloud. Kad je kozmetika u pitanju najavljeno je kako će se zadnja strana smartphona moći takođe menjati po želji. Nažalost to su za sada ujedno i jedni poznati podaci o ovom smartphonu.

Vreme kada bi isti mogao ugledati svetlo dana, kao i cena po kojoj će se prodavati takođe nisu poznati.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.