Skype postaje sastavni deo Windows-a 10


Nakon što su na svom nedavno održanom Windows 10 eventu naglasili kako će Skype postati još bitniji element u mobilnoj verziji Windows-a 10, iz Microsoft-a su još jednom potvrdili kako će Skype biti sastavni deo njihovog novog operativnog sistema - i to ne samo na naprednim telefonima i tabletima, već i na desktopu.

"Kao i uvek, tražimo načine da učinimo saradnju i komunikaciju sa drugima što intuitivnijom, a najbolji način za to na Windows 10 uređajima je implementacija Skype-a direktno u messaging, video i iskustvo poziva" izjavili su iz Microsoft-a na zvaničnom Skype blogu, i dodali kako Windows 10 korisnici neće morati preuzimati zasebnu Skype aplikaciju, niti se čak ni nešto puno igrati sa podešavanjima predinstalirane messaging aplikacije.

"Najvažnija stvar nam je da možete jednostavno stupiti u kontakt sa drugim ljudima i sa njima podeliti svoje svakodnevne trenutke. Skype će to učiniti jednostavnijim nego ikada tako što će vas povezati sa vašim mobilnim i e-mail kontaktima, tako da možete jednostavno kontaktirati prijatelje koji koriste Skype ne samo na Windows uređajima, već i na iPhone telefonima, Mac računarima ili Android uređajima" dodali su iz Microsoft-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.