WhatSim je prava stvar za ljubitelje WhatsApp-a - više vam ne treba Wi-Fi i mobilni internet


Pored toga što je WhatsApp sada dostupan na računarima, stiglo je još nešto zanimljivo, štaviše jedinstvena usluga među chat servisima. Naime, za WhatsApp je u vašem uređaju sada moguće koristiti posebnu SIM karticu, a njena jedina funkcija je korišćenje WhatsApp aplikacije preko internet veze operatera.

Naime, WhatSim kartice izrađuje italijanski Zeromobile, koji je skopio sporazum o saradnji sa preko 400 operatera u 150 zemalja, uključujući Srbiju. Prema rečima kreatora usluge, s ovom karticom se u bilo koje vreme praktično svugde u svetu možete spojiti na WhatsApp chat servis i tekstualno komunicirati bez ograničenja. Slanje fotografija i videa naplaćuje se dodatno. Uređaj će se s ovom karticom automatski spojiti na najjači dostupan signal, a ukoliko ga izgubi, spojiće se na drugog operatera.

Cena ove SIM kartice je 10 evra, koliko iznosi i cena godišnje pretplate. Potrebno je istaknuti da nema nikakvih dodatnih troškova, kao ni troškova roaminga. WhatSim karticu možete naručiti ovde, a isporuka kreće 26. februara.

Ako se bojite da ćete zbog ograničenja svog data paketa i nedostupnosti WiFI-a ostati bez mogućnosti chatovanja, ovo rešenje možda i nije loše, posebno za vlasnike Dual SIM uređaja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.