ChatSim kartica omogućava besplatan chat bez WiFi-a


Tokom prošlog meseca italijanska kompanija Zeromobile predstavila je svoju WhatSim karticu, koja se koristi na isti način kao i obične SIM kartice za mobilne, ali kao dodatni bonus omogućava da za 10 evra godišnje besplatno chatujete bez WiFi-a tekstualnim porukama preko WhatsApp-a.

Kartica radi na svim otključanim telefonima, i u brojnim državama širom sveta, odnosno sa mrežama teleoperatera sa kojima je Zeromobile sklopio ugovor, među kojima se nalaze i srpski operateri, a osim što vam neće trošiti telefonske impulse, chat neće opterećivati ni vaš internet saobraćaj koji imate preko vašeg operatera.

Juče je Zeromobile objavio da je promenio ime kartice u ChatSim, i da će prve isporuke započeti danas, 26. februara 2015. godine svima onima koji su prednaručili na WhatSim, a osim WhatsApp-a sada je podržavaju i drugi chat programi raznih servisa i društvenih mreža, uključujući Facebook, QQ, Messenger, WeChat, Skype, Viber, Line, KakaoTalk, Telegram, Snapchat, Twitter, Hangouts i iMessage.

Treba reći da je tekstualni chat zaista besplatan, ali za slike, video chat i razgovore postoje ograničenja, pa ćete recimo za uključenih 10 evra godišnje dobiti 2.000 kredita.

Više informacija o ovim SIM karticama, tarifama i online narudžbini možete saznati na službenoj stranici ChatSim-a.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
9
  1. Анониман kaže,

    Kupio jednu..fescera. Super star.


  2. Анониман kaže,

    Kupio, neuspevam da namestim posto nemoze da prima sms za verifikaciju chat software-a.......nadam se da nisu bacene pare


  3. Анониман kaže,

    Na sajtu pise da ima ugovor sa jednim operaterom na tog nemozete da se konektujete, u praksi koristi drugog operatera, veoma komplikovano podesavanje


  4. Manda kaže,

    Pozdrav svima. Kupio sam ChatSim karticu, radi bez greške u zemljama koje su navedene na sajtu.
    Trenutno je akcija u Tehnomaniji pa je cena 999 dinara! Uz to ako ukucate promo kod CAMZZASS prilikom aktivacije dobijate 1000 bonus kredita za prenos multimedije preko chat aplikacija. *promo kod važi sa prvih 1000 kupaca.


  5. Анониман kaže,

    Coupon Code: CAMETSLG


  6. Анониман kaže,

    kako da se aktivira ili je samo jedan u nizu prevara i obmana dovoljno je da desetak njih nasedne i uzmu 1000 dinara,pa cemo na drugi nacin da se dosetimo da se uzmu pare.. prevaranti majke vam lazovsku


  7. Анониман kaže,

    NE BACAJTE PARE-PREVARA-Chatsim kartica je čista prevara za lakoverne građane.Novi savremeni Jezda i Dafina.Kupio sam karticu za 2999din u Tehnomaniji prošle nedelje,aktivirao se preko njihovog sajta i krenuo na put.I kartica nije radila, nikakav chat nije funkcionisao.Pošto nisam imao internet tek kad sam se vratio nazad video sam u mejlu poruku da je kartica BLOKIRANA zbog prekoračene dnevene prosečne portrošnje.Neznam koje potrošnje kad nisam uspostavio nijedan chat!? Pre odblokiranja su savetovali da isključimo sve aplikacije koje automatski skidaju mejlove ili updejt,što sam i uradio.Kartica se odblokirala i počeo sam da je testiram,ovde u Srbiji,da me ne bi zadesilo isto ponovo kad krenem napolje.Kartica je počela da radi,razmenio sam oko 10 TEKSTALNIH poruka preko Whatsappa i opet je prekinula s radom.Stigla mi je mejlom poruka citiram: Your cahtsim has finished early the annual fee because it is repeatedly using data traffic significantly greater than the average dayly traffic. Go to your Reserved Area to purchase a din 1700 recharge. SULUDO, sa 10tak kratkih poruka sam potrošio godišnju potrošnju!? Ko je tu lud!? Pa da bih je ponovo aktivirao da dopunim 1700 din, za još tričavih 10 poruka!? Pa za te pare mogu u svakoj državi kupiti karticu sa neograničenim pozivima i barem 1GB kompletnog interneta a ne samo chat.Tako da ljudi ne bacajte pare,CHATSIM JE PREVARA.


  8. Анониман kaže,

    CHEAT SIM is better name.


  9. Анониман kaže,

    Potpuni promasaj ovo uopste ne radi, registrovao se na sajtu, za verifjkaciju traze dokument tj sliku..stugka mi sms i mail poruka da je aktivirana! Nijednu poruku nisam mogao da posaljem ni klasican sms a ni preko aplikackja tipa viber whatc i ako sam u paketu dobio koje sve aplikacije podrzava,..cista prevara koju tehnomanija regularno prodaje za 3000 dinara i to niko zivi ne kontrolise! Sta sve nisam probao ne bili uspeo da je upotrebim..a zaista mi je bio potreban kontakt na putu do italije..sramota treba to zabraniti..cim se vratim odo u tehnomaninu da se svadjam


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.