Prvi pozivi na WhatsApp-u


O WhatsApp pozivima je do sada u više navrata bilo reči, ali uvek se sve baziralo na "biće", "uskoro dolazi" i sl. Ali od nove verzije isti su konačno i "proradili" kod pojedinih korisnika ove aplikacije.

Dokaz da je tomu tako postavio je Reddit-ov korisnik - pradnesh07, koji je prikazao screenshotove ekrana, a potom i video zapis na kojima je korisnički interfejs sa omogućenim glasovnim pozivima. Nažalost glasovni pozivi nisu za sve korisnike postali istovremeno dostupni, već samo za deo koje je na nepoznati način odabrao sam WhatsApp.

Ali leka, odnosno shortcuta ipak ima. Prvo je potrebno preuzeti sa WhatsApp-ovih internet stranica najnoviju 2.11.508 verziju aplikacije, pa je naravno instalirati. Najlakši način uočavanja da li ste postali "glasovno sposobni" je obraćanje pažnje na izgled korisničkog interfejsa. Naime ako su vam glasovni pozivi omogućeni tada bi vam interfejs trebalo da je podeljen na "Calls, Chats i Contacts" tabove.

Ako vam glasovni pozivi po nadogradnji nisu omogućeni, ne brinite nade još ima - potrebno je samo primiti poziv od nekoga kome je ta opcija već dostupna čime će ujedno postati i vama.Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.