iPhone 6s i iPhone 6s Plus imaće 2 GB RAM-a i Apple SIM karticu?


Polako počinju da pristižu glasine o njihovim naslednicima, koji će po svoj prilici biti predstavljeni u poslednjem kvartalu ove godine. Tako se već sada spekuliše da će iPhone 6s i iPhone 6s Plus imati 2 GB RAM-a umesto jednog, koliko imaju trenutni modeli, javlja AppleInsider.

Osim toga, Apple bi u novim iPhone-ima napokon trebao predstaviti novi koncept SIM kartice, nazvan Apple SIM, o čemu se spekulisalo pre nekoliko godina. Prema Apple-ovoj zamisli, SIM kartica bi se odmah u fabrici umetala u uređaj, a nudila bi kratkoročne pretplate kod određenih operatera u SAD i UK. Detalji još uvek nisu poznati, ali pretpostavlja se da će korisnici na ovaj način lakše menjati operatere, odnosno njihove tarife koje im najviše odgovaraju.

Na koji će tačno način ova ideja biti realizovana, nije poznato, ali kad je pre nekoliko godina prvi put predstavljena, operateri nisu bili oduševljeni. Ipak, s obzirom na tržišnu poziciju koju Apple uživa, za pretpostaviti je da će na kraju ipak prihvatiti igru, ali verovatno će trebati pričekati i odobrenje regulatornih tela.

Na slici: iPhone 6

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.