Apple WWDC konferencija od 8. juna


Apple je objavio detaljne informacije vezano uz ovogodišnji WWDC 2015 događaj. Konferencija koju Apple svake godine priređuje za developere u San Franciscu svoja vrata će otvoriti 8., a zatvoriti 12. juna.

Od juče su otvorene i prijave za ovogodišnji WWDC 2015 događaj, a prijave se primaju sve do petka 17. aprila. Pravila za učešće su krajnje jednostavna, morate biti član jednog od Apple-ovih developer programa (iOS Developer Program, iOS Developer Enterprise Program ili Mac Developer Program), i imati na svojoj kreditnoj ili debitnoj kartici iznos od 1.599 američkih dolara.

Naime upravo toliki iznos će na ime ulaznice Apple 20. aprila naplatiti od izvučenih dobitnika. Kako bi sve bilo na fer nivou, i kako bi svi dobili jednaku mogućnost za kupovinu ulaznice – izvlačenje će biti odrađeno nasumičnim putem.

Za ovu godinu Apple je najavio više od 100 tehničkih radionica, dolazak preko hiljadu Apple-ovih inženjera i programera, i dodelu Apple Design nagrade. Glavni fokus konferencije biće na budućnost Apple-ovih operativnih sistema – iOS-a i OS X-a.

Svi koji ne budu izvučeni, ali i oni koji sebi ne mogu priuštiti ulaznicu vrednu 1.599 dolara ceo događaj moći će da prate online, putem Live streaminga.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.