Evo kako će izgledati LG G4


Službeno predstavljanje LG-a G4 zakazano je za 28. april, ali do sada se puno detalja već moglo saznati iz neslužbenih krugova i zahvaljujući curenju informacija. I da ne bi sada sve ostalo na tome, Internetom su počeli da kruže i službeni renderi najnovijeg LG-evog top modela, popraćeni novim detaljima o specifikacijama.

Na ovm slikama možemo videti da se G4 fizički neće previše razlikovati od prethodnika, osim što će na zadnjoj strani jedna od varijanti imati imitaciju kože sa šavovima po sredini, što je verovatno inspirisano Samsung-ovim Note-om.



Kad su specifikacije u pitanju, uređaj će imati 5,5-inčni ekran QHD (2560 x 1440) rezolucije, 13 MP kameru sa f/1,8 otvorom blende, što se nedavno moglo videti i u LG-evom teaseru. Ponovo se govori o šesterojezgrenom Snapdragon 808 procesoru i 3 GB RAM-a. Prednja kamera bi trebala da ima senzor od 8 megapiskela, a baterija kapacitet od 3000 mAh. Iz priloženih slika možemo videti da će u ponudi biti zaista širok spektar boja kućišta, kao i zaštitna futrola sa okruglim prozorčićem.



Za konačnu potvrdu ovih detalja, moraćemo pričekati još otprilike dve nedelje.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.