Galaxy S6 Edge se lakše savija od iPhone-a 6 Plus


Nakon nekoliko epizoda kopiranja dizajna, tuženja i suđenja, Samsung i dalje nosi "titulu" kopirača Apple-a, pa bi zlobnici sada mogli reći da je iskporao i Bendgate. Naime, najnoviji pokusi su pokazali da je Samsung Galaxy S6 Edge čak i više podložan savijanju od iPhone-a 6 Plus, oko čijeg se savijanja svojedobno digla poprilična buka. Ispostavilo se da je tanki okvir kućišta manje otporan na savijanje, bez obzira što su, prema rečima Samsung-ovih managera, korišćeni kvalitetniji materijali.

Tzv. BendBot robot je odradio test savijanja Galaxy-ja S6 Edge paralelno sa iPhone-om 6 Plus i HTC-om One M9. Iako su sva tri uređaja na kraju podlegla savijanju, za pucanje im je trebala različita sila, odnosno pritisak. iPhone 6 Plus i Galaxy S6 Edge su se počeli savijati pri istom pritisku od 110 funti, da bi Samsung puknuo pri 149, dok se iPhone-u to dogodilo pri 179 funti. HTC se pokazao nešto čvršćim i počeo se savijati pri 120 funti.

Ovo je dokaz da su gadgeti savitljivi i pucaju, zavisno o tome koliko ih mučite, ali ako ste za njih spremni dati toliko novca, za pretpostaviti je da ćete ih isto tako i paziti.

U nastavku pogledajte video:




Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.