HTC u Beogradu predstavio One M9 pametni telefon


Kompanija HTC predstavila je u Srbiji svoj najličniji, najlepši i najsnažniji pametni telefon do sada – HTC One M9. Nakon svetske premijere u Barseloni, model HTC One M9 od sada je dostupan širom Srbije u ponudi sva tri operatera mobilne telefonije.

„Sa zadovoljstvom vam predstavljamo HTC One M9, pametni telefon prepoznatljivog HTC dizajna i jedan od najiščekivanijih modela širom sveta ove godine. S obzirom na kultni status koji HTC One familija ima na ovim prostorima od samih početaka, od modela HTC One M9 očekujemo mnogo i uvereni smo da će njegovi korisnici osetiti one iste emocije uz koje smo i mi u HTC-u stvarali ovaj vrhunski uređaj,“ izjavila je Petra Razić Rogić, regionalna direktorka HTC-a za regiju Adriatic, i nastavila:

HTC One M9 je još jedan dokaz da će kompanija nastaviti da predvodi trendove u mobilnoj industriji inovacijama i novim tehnologijama koje će u bliskoj budućnosti doneti neke nove i potpuno neverovatne koncepte mobilne komunikacije i korisničke interakcije sa uređajem. „Pametni telefon HTC One M9 je samo početak tog novog, uzbudljivog puta“, nagovestila je ona.

Pravi moderni klasik među pametim telefonima, HTC One M9 je superioran u dizajnerskom i tehnološkom smislu.

„U osmišljavanju HTC One M9 modela, jedan od većih izazova bio je kako u već prepoznatoj formi uređaja iz 'One' familije zadržati sve odlične osobine iz ranijih modela, a istovremeno dodati fantastične nove tehnologije, mogućnosti i karakteristike koje će povećati produktivnost korisnika i telefon učiniti još zabavnijim, naprednijim i jednostavnijim za korišćenje,“ objasnio je Marko Savković, direktor product marketinga za region Srednje i Istočne Evrope (CEE), ističući ključne novitete.



Za jednodelno metalno kućište telefona koje je sada naglašeno dvobojnom završnom obradom u srebrnoj i roze-zlatnoj boji, zaslužna je trenutno jedinstvena tehnologija dvostruke završne obrade, koja dodatno povećava izdržljivost i otpornost uređaja na oštećenja i habanje.

Unapređenja u novom HTC Sense™ 7 korisničkom interfejsu sada korisniku donose potpunu kontrolu nad uređajem i mogućnost prilagođavanja do najfinijih detalja. Sense 7 inovira način na koji osnovni ekran prikazuje najkorisnije aplikacije, na osnovu trenutne lokacije korisnika. Uz pomoć kontekstualnog i prilagodljivog „vidžeta“, korisnik je uvek na samo jedan klik od funkcija koje su mu u tom trenutku najpotrebnije, bez obzira da li je kod kuće, na poslu ili na zabavi.

HTC One M9 radi sa trenutno najbržim LTE mrežama na svetu, što znači da će svi koji ga poseduju uz sada već aktuelnu 4. generaciju, mirno dočekati i buduće revolucije brzina i boljih karakteristika mobilnih mreža.

Uz vrhunsku sliku i žive boje kvalitetnog 5-inčnog ekrana Full HD rezolucije, HTC One M9 ima ugrađeni dual sistem prednjih zvučnika i ozvučenje HTC BoomSound™, kao i emulaciju 5.1-kanalnog zvuka Dolby® Surround, čime pruža izuzetno zvučno iskustvo. Objedinjavanjem HTC BoomSound i Dolby Audio™ tehnologija postignut je potpun realizam u reprodukciji zvuka koji, bez obzira da li gledate najnovije filmske hitove ili muzičke spotove – daje kristalno čist i snažan zvuk koji će zadovoljiti i najzahtevnije audiofile.



Glavna kamera modela HTC One M9 sada ima rezoluciju od čak 20 megapiksela, što obezbeđuje fotografiju vrhunskog kvaliteta i fantastične oštrine. Sa prednje strane smeštena je UltraPixel™ kamera koja zahvaljujući ultrapikselima koji primaju i do 300% više svetla od standardnih kamera – obezbeđuje znatno bolje i dinamičnije autoportrete, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja. Video zapisi se snimaju u rezoluciji 4K, a safirno staklo kamere je još jedan novitet i dobra vest za sve korisnike koji žele vrhunsku zaštitu sočiva kamere.

„Ponosni smo što će naši korisnici još jednom uvideti da smo uspeli i još jednom proizveli zaista superioran pametni telefon“, zaključio je Marko Savković.

Više informacija o modelu HTC One M9, kao i kompletan spisak dodataka, pronađite na adresi www.htc.com.

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.