LG će podeliti 4.000 G4 smart telefona


Kompanija LG Electronics  pokrenula je najambiciozniju kampanju do sada u okviru koje će svoj novi model smart telefona predstaviti svetskim tržištima. LG planira da izabere 4.000 korisnika iz 15 zemalja koji će ekskluzivno testirati novi LG G4 smart telefon nekoliko nedelja pre njegovog zvaničnog predstavljanja.

Učesnici programa biće odabrani na osnovu svojih prijava, a podela iskustva o tome na socijalnim mrežama kao što su Facebook, Twitter i Webio uvećaće šanse za njihov odabir. Nakon selekcije, učesnicima programa će biti data prilika da iskuse jedinstveni dizajn i karakteristike LG G4 smart telefona na period od 30 dana, i uživaju u personalizovanom korisničkom iskustvu, kameri izuzetnih performansi, kao i impresivnom ekranu ovog uređaja. Tokom trajanja programa, biće im dodeljeni raznorazni zadaci, ali i nagrade.

„Korisnici su naši najveći obožavatelji i mislimo da će ovo biti izuzetno uzbudljiv i jedinstven način da naš najvažniji ovogodišnji mobilni uređaj približimo javnosti”, rekao je Juno Cho, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Uspeh LG G4 smart telefona stavili smo u ruke naših korisnika, jer verujemo da će oni najbolje dati sud o korisničkom iskustvu koje ovaj uređaj pruža.”

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.