[NAGRADNJAČA] Osvoji EaseUS Partition Master Professional licencu


EaseUS je odlučio da nagradi čitaoce IT vesti licencama za jedan od svijih najboljih alata o kome smo pisali nedavno - Partition Master Professional. Vrednost jedne licence je 39.95 dolara, a mi ćemo obradovati 5 čitalaca.

Sve što je potrebno jeste da posetite ovaj link i popunite formular sa osnovnim podacima o sebi i jednostavnim pitanjem - navedite naziv nekog drugog softvera koji je napravio EaseUS a da ste ga koristil ili bi želeli da ga koristite. S obzirom da se radi o licencnim ljičevima koji će dobitnicima biti poslati na e-mail, pravo učešća imaju svi čitaoci, nezavisno od države u kojoj žive.

Takođe, ukoliko želite, možete se odmah prijaviti i na naš besplatni nedeljni newsletter sa vestima koji startuje uskoro, a u prvom koji dobijete u inbox biće još jedna nagradna igra namenjena samo pretplatnicima.

Dakle, posetite ovaj link i učestvujte, a obavezno posetite i sajt EaseUS-a gde se dodatno možete informisati o softveru koji nude.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
3
  1. Анониман kaže,

    jeee nakon vašeg teksta baš sam hteo ovo :)


  2. Анониман kaže,

    Ja sam testirao većinu besplatnih varijanti softvera za particionisanje i ubedljivo najbolji medju njima je aomeitech. Testirao sam ga na Win 7,8,8.1 i Win XP i radi perfektno. Ovaj EaseUs sam probao, free verziju, ali je sa daleko manje mogućnosti, sporija i konfuznija. AOMEI je zakon.


  3. Zato učestvuj i možda baš ti osvojiš punu verziju koja ima više mogućnosti :)


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.