Apple će uskoro ubiti iPod?


Kao što im je to već godinama običaj, prilikom svake važnije konferencije ili predstavljanja novih proizvoda, u Apple-u menjaju i ponudu proizvoda i usluga na svojim web stranicama – gotovo trenutno. Ove nedelje u San Franciscu održana je WWDC konferencija na čijem početku Apple je predstavio veći broj noviteta, a istovremeno su radili i na osvežavanju weba.

Kako je sada na početnoj stranici izlistano sve više kategorija proizvoda, a prostora u meniju nedostaje, tako je ss glavne trake na početnoj stranici ispao nekad omiljeni muzički player koji je doneo revoluciju u svijet distribucije muzike – iPod. Ovaj uređaj polako pada u senku jer su njegovu ulogu muzičkog playera preuzeli iPhone-i, pogotovo najavom lansiranja streaming usluge Apple Music.

Potencijalni kupci iPod-a na Apple-ovom webu sada trebaju kliknuti na meni Music, pa scrollovanjem doći do sekcije stranice na kojoj mogu saznati da ovaj uređaj uopšte postoji u ponudi. Prošle godine Apple je "ubio" svoj nekada najpopularniji model ovog playera, iPod Classic, a trenutne modele Nano, Shuffle i Touch sudeći prema ovome možda čeka slična sudbina.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.