Malwarebytes piratima besplatno daje legalnu licencu za Anti-Malware


Cenjena bezbednosna kompanija Malwarebytes u zadnje vreme je privukla pažnju medija i javnosti otkrivanjem brojnih malware kampanja i zaraženih sajtova. Njihov Anti-Malware program spada među popularnije alate za čišćenje sistema, a uprkos tome što ima i besplatnu verziju, među softverskim piratima popularna je i ona komercijalna.

Firma je stoga započela potragu za nelegalnim ključevima za aktivaciju programa – ali, umesto potraživanja odštete, piratima su odlučili ponuditi novi funkcionalni (i legalni) ključ za godinu dana besplatnog korišćenja Anti-Malware Premium programa.

Prilikom aktivacije potrebno je odabrati opciju "I'm not sure where I got my key, or I downloaded it from the Internet".

Potez je deo nadogradnje sistema za licenciranje Malwarebytes-ovog softvera, koji će se zasnivati na blokiranju crackovanja programa postojećim legalnim ključevima, odnosno njihovim dupliciranjem. Zbog ovoga bi nakon besplatnih 12 meseci korištenja Anti-Malware Premiuma njegovo piratizovanje trebalo biti znatno teže.

Na TorrentFreak-u tvrde da je moguće doći i do doživotne besplatne verzije Premium verzije alata jednostavnim selektovanjem "I Purchased My Key" opcije u dijaloškom okviru za aktiviranje licence.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.