Motorola predstavila Moto X Style i Moto X Play telefone


Pored jeftinog i vodootpornog Moto G-a treće generacije, Motorola je predstavila i svoj novi flagship, Moto X Style, kao i nešto jeftiniji telefon iz srednje kategorije, Moto X Play.

Moto X Style donosi 5,7-inčni ekran Quad HD rezolucije, Snapdragon 808 procesor, 3GB RAM-a i 3.000 mAh bateriju, dok će prostor za skladištenje podataka varirati od modela do modela, a u ponudi će se naći verzije sa 16, 32 i 64GB. Naravno, tu je i slot za microSD memorijsku karticu, sa kojom je memoriju telefona moguće proširiti za maksimalnih 128GB.

Od kamera, Moto X Style donosi 21 MP f/2.0 zadnju (sa podrškom za snimanje 4K videa, autofokusom i Dual Color Correlated Temperature blicem) i 5 MP prednju (sa blicem).

Kako prenosi GSMArena, onaj "Style" dio imena je opravdan različitim poklopcima sa kojima će telefon biti moguće nabaviti, a u prodaji će se naći kako plastični, tako i drveni i kožni poklopci u različitim bojama.

Moto X Style se u prodaji očekuje u septembru, a koštaće oko 400 USD.

Sa druge strane, Moto X Play će kupcima ponuditi 5,5-inčni Full HD ekran, Snapdragon 615 procesor i 2GB RAM-a, a biće dostupan u verzijama sa 16 i 32GB memorije za skladištenje podataka.

Lista specifikacija ovog telefona uključuje još i slot za microSD memorijske kartice, 3.630 mAh bateriju, 21 MP f/2.0 zadnju i 5 MP prednju kameru.

Moto X Play na tržište stiže već u avgustu, a koštaće oko 300 USD.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.