Predstavljena najmanja GoPro kamera


Hero4 Session je najmana kamera koju je GoPro dosad predstavio, ali ovo je i prva kamera sa bitno drugačijim dizajnom od prvog modela koji su izbacili davne 2007. godine. Njen razvoj trajao je tri godine.

Osim što je najmanja i najlakša (samo 74 grama), ova je kamera i velik pomak za GoPro jer je prva kojoj ne treba dodatno kućište da bi preživela u teškim udlovima ili u vodi do 10 metara dubine.

Kako se radi o manjoj kameri, koja košta 400 dolara, korisnici će morati biti spremni i na neke ustupke. Tako je malena kamera ograničena na 1080p60 video, ali verovatno ćete preživjeti bez 4K podrške. Nedostatak je i što baterija nije izmenjiva i nudi 1030 mAh.

Korišćenje je prilično jednostavno. Kratki pritisak na okidač uključiće kameru i automatski pokrenuti snimanje videa, dok dugi pritisak pokreće kameru i snimanje time lapse fotografija. Drugi pritisak sprema video ili fotografije i gasi kameru. Fotografije snima u rezoluciji od 8 megapiksela (jedna, burst ili time lapse). Maleni LCD ekran na kameri pokazuje vam režim rada, stanje baterije i veze.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.