Stigli novi iPod uređaji


Apple je predstavio nove iPod uređaje. Kao što se i pretpostavljalo Apple je najviše izmena doneo na Touch model, dok su Shuffle i Nano modeli dobili tek nove boje kućišta.

Prognoze internet stranice iGen kako će novi Touch iPod-a dobiti 64-bitni A8 čip pokazale su se kao tačne. Dodatno novi Touch model dobio je i poboljšanja vezano uz Wi-Fi i sada podržava i ac standard.

Nadalje Apple je ubacio i novu pozadinsku kameru, koja sada umesto prethodnih 5, broji 8-megapiksela koja može snimati video zapise 1080p kvaliteta pri 30 fps. Pozadinska kamera sada podržava Burst mod fotografiranja, i Slo-mo video mod kojim možete snimati video zapise pri 120 sličica u sekundi.

Novost je i podrška za cinematic video stabilizaciju kojom bi video zapisi snimljeni u pokretu trebali biti osetno mirniji (čitaj: manje drmavi). Korisnici skloni vežbanju imaće takođe koristi - M8 čip koji se brine za beleženje fitnes podataka na iPhone-u 6, sada je stigao i na iPod Touch.

Novi model iPod-a Touch može se nabaviti u sivoj, srebrnoj, plavoj, roze, zlatnoj i ekskluzivnoj crvenoj boji kućišta. Što se tiče kapaciteta na raspolaganju su inačice sa 16, 32, 64 i 128 GB za koje valja izdvojiti 199, 249, 299, odnosno, 399 američkih dolara.

Detaljne specifikacije za iPod Touch, iPod Shuffle i iPod Nano možete proučiti na službenim stranicama proizvođača.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.