Ne ide vam se sutra na posao? Ovaj sajt će vam smisliti izgovor


Većina je barem jednom slagala svog šefa o razlozima zašto ne mogu da dođu na posao. Od toga da im se auto ne želi upaliti do raznih zdravstvenih tegoba i lekarskih pregleda. Ali, sada više ne morate previše razmišljati o alibijima jer tu je web stranica koja će vam pronaći savršen izgovor za ne pojaviti se na poslu.

WFH.Ninja pruža vam niz izgovora kako bi u miru i daleko od posla lečili svoj mamurluk. Stranica vam predstavlja jednu po jednu izliku koju možete oceniti sa "Ovo neće proći" ili "Izvrsno!". Nakon što odaberete ocenu, stranica vam prikazuje sledeći izgovor.

Ukratko, dok tražite savršenu ideju za vaš slobodni dan, pomažete drugim korisnicima tako što ocenjujete izgovore. Izgovori su u rasponu od "Moram kod zubara" do "Pantalone su mi još u sušilici" (ovaj izgovor ima dosta negativnih ocena, pa preporučujemo da ga koristite).

Ali, postoje neke kojih se do sada možda niste setili, a rangiraju visoko. Poput "Razgovarao sam sinoć s klijentima u Aziji" jer su male šanse da će vaš šef to zapravo proveravati.

Jedna od osnivačica ove stranice, Christina Ng, kaže da je dobila ideju nakon duge noći igranja Blizzardove igre Heroes of the Storm. Kako navodi u svom blogu, nije želela da ide na posao sledeći dan te su ona i njeni prijatelji počeli izmišljati izgovore za koje su mislili da će proći kod Christininog šefa.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.